Siirry uusimpaan kommenttiin
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Kuinka muutan käyttäjätilini tietoja?

Tee näin:
  • Kirjaudu sisään.
  • Valitse vasemmasta yläkulmasta nimesi alla näkyvä otsikko "Omat sivut".
  • Valitse "Oma käyttäjätilini"
  • Muuta haluamasi tiedot.
  • Tallenna muutokset.
Sähköpostiosoitetta ei itse pysty muuttamaan. Jos toivot sähköpostiosoitteesi päivittämistä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme: helsinki@bukowskis.com tai puh. 09-6689110.
Bukowskis Ilmoita asiaton sisältö

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.