Siirry uusimpaan kommenttiin

Miten tilaan kuljetuksen, jos vaihtoehtoja kuljetuksille ei näy Omilla sivuilla?

Jos kuljetusvaihtoehdot eivät näy, voimme tarvittaessa auttaa kuljetuksen järjestämisessä. Kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä, ota yhteyttä osoitteeseen specialdelivery@bukowskis.com (Ruotsi) tai specialdelivery.finland@bukowskis.com (Suomi).

Jotkut esineet eivät sovellu kuljetettavaksi käyttämiemme kuljetusyhtiöiden toimesta. Näissä tapauksissa voimme suositella esimerkiksi yhtiöitä:

Transport Mustamäki
https://www.mustamaki.com/

ArtMove
http://artmove.se

Bukowskis

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.