Miten tilaan kuljetuksen?

Kuljetuksen tilaaminen ja maksaminen onnistuu myös Omilla sivuilla

Huomioithan, että esine tulee maksaa ensin ja tämän jälkeen voi siirtyä tilaamaan sille kuljetusta.

Kaikki maksetut esineet siirtyvär automaattisesti kohtaan Kuljetus & nouto. Kohdassa "Ei noudetut" näkyy kaikki noutamattomat esineesi. Klikkaa "Varaa kuljetus/nouto". Tämän jälkeen esineen eri kuljetusvaihtoehdot tulevat näkyviin. Valitse haluamasi kuljetus ja seuraa maksuohjeita. Jos epäröit onnistuiko kuljetuksen tilaus ja maksu, niin voit tarkistaa tämän helposti. Maksettu kuljetus kirjautuu näkyväksi erillisenä maksettuna laskuna kohdassa Maksa >  Myyntilaskut > Maksetut.