Miten tilaan kuljetuksen?

Kuljetuksen tilaaminen ja maksaminen onnistuu Omilla sivuilla.

Huomioithan, että esine tulee maksaa ensin ja tämän jälkeen voi siirtyä tilaamaan sille kuljetusta.

Kirjaudu normaalisti sisään Omille sivuille ja valitse "Omat ostokseni". Kohdassa "Ei noudetut" näkyy kaikki noutamattomat esineesi. Klikkaa "Varaa kuljetus/nouto". Tämän jälkeen esineen eri kuljetusvaihtoehdot tulevat näkyviin. Valitse haluamasi kuljetus ja seuraa maksuohjeita. Jos epäröit onnistuiko kuljetuksen tilaus ja maksu, niin voit tarkistaa tämän helposti. Maksettu kuljetus kirjautuu näkyväksi erillisenä maksettuna laskuna kohdassa Omat ostokseni >  Myyntilaskut > Maksetut.