Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Voinko valtuuttaa jonkun toisen noutamaan esineen puolestani?

Voit valtuuttaa toisen henkilön noutamaan esineen puolestasi.  

Henkilöllä täytyy olla mukanaan kopio henkilöllisyydtodistuksestasi ja esineen ID-numero tai laskun numero.

Voit myös ilmoittaa valtakirjan osoitteeseen info.fi@bukowskis.com.
Bukowskis Ilmoita asiaton sisältö

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.